Results 1 to 8 of 8

Thread: Can't enter SubSpace

  1. #1
    Hellrazor ronaldinho's Avatar
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Hell
    Posts
    114

    Can't enter SubSpace

    The program freeze anytime I click on "PLAY" lols

  2. #2
    wiibimbo mtine's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ?go wbduel
    Posts
    1,169
    Let the man in!
    "Action is the real measure of intelligence. "
    Napoleon Hill


    wiibimbo>I'm gonna take u out next week for a beer and pizza at Leonardo's...no homo tho! I prefer big boobs
    Dral>I can get implants

  3. #3
    wiibimbo mtine's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ?go wbduel
    Posts
    1,169
    Have you tried both the install/download version and through steam? Neither work?
    "Action is the real measure of intelligence. "
    Napoleon Hill


    wiibimbo>I'm gonna take u out next week for a beer and pizza at Leonardo's...no homo tho! I prefer big boobs
    Dral>I can get implants

  4. #4
    give life, take death qan's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    oly, wa
    Posts
    886
    Saw more details about the problem in another thread. More likely than not, it's a net issue, maybe on a particular connection.

    Note that there's no ban in place, and at least in TW, there's policy in place to prevent bans from happening for personal reasons.

    This happens with every zone, correct? How about non-SSC zones that run through a different biller? My guess would be that someone from an IP in your range has attacked something on our biller's server (though not necessarily the biller itself).

    Would try leaving your modem off for a bit to see if you can get a significantly different IP address, or maybe try a free VPN using a few different locations.
    "You're a gentleman," they used to say to him. "You shouldn't have gone murdering people with a hatchet; that's no occupation for a gentleman."
    -Dostoevsky's Crime and Punishment

  5. #5
    Hellrazor ronaldinho's Avatar
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Hell
    Posts
    114
    I tried both versions, none works. I tried a non-SSC zone, it's the same thing. I tried with differents IPs, it's the same thing. I did absolutely nothing on my computer between the last time I logged on and when I saw I can't enter, except SS websites/forums and look sports scores, no porn or dubious websites. My Windows update is dissabled, nothing has been installed between I logged on (monday/tuesday/wednesday, i forgot) and can't anymore (saturday). I didn't punch my computer or whatever like that. Is it technically possible that a third party can prevent me from accessing the game without preventing me from accessing my network?

  6. #6
    Hellrazor ronaldinho's Avatar
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Hell
    Posts
    114
    I don't exactly know why, but I succefuly entered SS (Trench Wars). I succefully changed my Hard Drive ID few minutes ago, then tried and it didn't work, then restarted with VPN on (US server) and I'm in I will try with my regular alias, but I think the problem is solve. Thank qan and wiibimbo for your time.

  7. #7
    Registered User
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Bible Belt, USA
    Posts
    206


    I am unable to enter SS. Was going to be borrowed for JD and got d/c'd. Both SSCU servers are down on my end and not sure why? I got into a SSJC server and talked to friends on chat, TW was up for them. Any idea what causes this? It's been months since this happened but it's annoying as hell. Thanks.

    -IxaDor

    PS: I uninstalled it from Steam and reinstalled it to get the same result. I have internet, haven't changed anything on router/virus protection and am able to join other servers, just not SSCU.
    Last edited by IxaDor; 04-30-2018 at 06:06 PM.

  8. #8
    wiibimbo mtine's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ?go wbduel
    Posts
    1,169
    Quote Originally Posted by ronaldinho View Post
    I don't exactly know why, but I succefuly entered SS (Trench Wars). I succefully changed my Hard Drive ID few minutes ago, then tried and it didn't work, then restarted with VPN on (US server) and I'm in I will try with my regular alias, but I think the problem is solve. Thank qan and wiibimbo for your time.
    No problem man. Glad you resolved it.
    "Action is the real measure of intelligence. "
    Napoleon Hill


    wiibimbo>I'm gonna take u out next week for a beer and pizza at Leonardo's...no homo tho! I prefer big boobs
    Dral>I can get implants

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •